Steun onze aankopen

Natuur aankopen, en dus beschermen en beheren, kost veel geld. Natuurpunt Markvallei levert grote inspanningen om dit in onze regio voor mekaar te krijgen. Onze focus ligt op het natuurgebied Den Rooy. Hier kochten we in 2015 42 ha bos en natuur aan. Het wandelpad wordt geopend op 9 oktober 2016.

den rooy2

Wil je deze aankoop ondersteunen, klik dan op volgende link : Steun Den Rooy. Hier vind je een online formulier van Natuurpunt. Giften groter dan veertig euro komen in aanmerking voor een fiscaal attest. Natuurpunt vzw stuurt dit automatisch op.


Ons mooiste natuurgebied bevindt zich in de Vallei van het Merkske. De Halsche Beemden zijn tevens ons oudste natuurgebied en is een parel voor elke natuurliefhebber. De bescherming van de vallei van het Merkske ligt ons nauw aan het hart. Daarom is het belangrijk dat we op uw financiële steun mogen rekenen om dit natuurgebied verder uit te bouwen en te beschermen.

halsche beemden

Wil je deze aankoop ondersteunen, klik dan op volgende link : Steun de vallei van het Merkske. Hier vind je een online formulier van Natuurpunt. Giften groter dan veertig euro komen in aanmerking voor een fiscaal attest. Natuurpunt vzw stuurt dit automatisch op.